vineri, 15 august 2008

Ce-a mai facut Florescu...

si de ce mama dracu' n-a mai scris nimic, si nici nu s-a tinut de promisiunea facuta cu doua posturi in urma.

Bine-am revenit pe plaiuri bloggeristice imi urez de unul singur. De cateva zile am inceput munca, dupa un obositor concediu de doua saptamani. :)) Drept pentru care nu am mai scris absolut nimic.

Nici acum nu prea mai am mare lucru de spus, decat ca a fost ultima oara cand litoralul romanesc se va bucura de prezenta mirobolanta a celui ce pastoreste acest incredibil blog, si anume a mea. Io, ca despre mine e vorba, mi-am luat consoarta si am zis hai sa mai dam o sansa turismului romanesc, ca deh, pe Florescu l-a facut ma-sa (care, apropo, e Mărie, si e ziua ei azi, deci ii urez din tot sufletul la multi ani) patriot. Care, patriot fiind, a ales Mamaia. Premisele erau bune: se anunta soare cat cuprinde pentru urmatoarele 6 zile, cat avea celebra familie din poveste sa petreaca la mare. Boooon. Deci: plecat dimineata la 5, ajuns dupa 7 ore jumate in Constanta. Nu de alta, dar vreo 10 kilometri pana la intrarea in Cernavoda i-am parcurs in aproximativ 2 ore. Evident, ne bucuram teribil ca turistul romanesc este apreciat de sinistrii ministri ai transporturilor. Trecand peste peripetiile din prima zi, am decis sa mai acord o sansa nisipului nostru, si am iesit si pe plaja.
Sa mai zica vreun roman verde ca ii pute litoralu' nostru. Rumanii lancezeau ca sardelele pe plaja, pe langa plaja, pe sub plaja, pe la terase, pe unde apucau... Felicitam producatorii de shaorma si le multumim distinsilor nobili agricultori care indesau resturile de la produsul amintit mai sus in "finul" nisip romanesc. La fel, o deosebita apreciere si pentru cei ce spargeau seminte pana aproape de geamandura, cocotati pe saltelele de 50RON bucata+pompa! La mai mare. Florescu a mai beneficiat si de o clatire a retinei seara, cand pipite machiate strident, desprinse parca de pe centura capitalei, mirosind a imitatii de parfumuri de firma dulci-acrisoare, cocotate pe tocuri mult prea inalte pentru puterea de incordare a gambelor si feselor se taraiau in drum spre discotecile houseo-manelistice, sperand ca vreun posesor de limuzina parcata in fata la Rex sa le remarce.
Si carcotasul de Florescu ar putea continua la nesfarsit cu ceea ce nu i-a placut, pentru ca nu i-au placut oamenii. Si fiind in acel weekend peste 240.000 de turisti aveam de unde alege. I-a placut in schimb mancarea, ieftina si buna, bautura cat cuprinde, sucurile ceva cam scumpe, dar e de inteles. La capitolul cazare nu stramb din nas, ca nu e cazul. La noi nu m-as duce oricum la mai mult de 3 stele.
Inchei in coada de peste, ca mai am si de munca. Revin maine cu impresii nu de calatorie, ci de la Galata-Steaua. Cu intarziere. N-are nimic, nu?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Nego says: mai Florescule, mirobolantule, chiparosule, incredibilule...ce mama noastra (a tuturor) cautai tu la marea noastra? Tu nu auzit/vazut/spus/recomandat ca e mai bine sa-i umpli de bani pe vecinii bulgari? Ntz, ntz, ntz...sa iti fie invatzatura de minte. Si vorba lui Bendeac, Mihai Bendeac (de la Mondenii):ai mai platit si taxa unuia cu nume de leguma! Hai sa fim sanatosi!

Alex Florescu spunea...

=))=))=)) decat sa le dau la bulgari, mai bine le dau la anu' la aia-n care nu e bine sa ai incredere nici cand iti dau daruri!

Alexandru-Florentin Popescu spunea...

Ptiu, mi-ai luat vorba din gură! Subscriu la ce a scris mirobolantul Florescu.
Abia aștept să văd poze de la "sardelăria Mamaia"

Booya

Violatorul Carpatin spunea...

Sotia ta citeste blogul? Ca daca nu, atunci iti pot spune ca nu ti-a placut pentru ca ai fost la mare cu distinsa doamna.
Si lasa vrajeala cu seminte la geamandura si shaworme in nisip ca eu am gasit hamsii in rucsac. Si nu erau ale mele!

Alex Florescu spunea...

@florin: daca nu uit, ma infiintez maine cu imagini cu "sardelaria"
@violatorul: citeste si ea blogul... cel putin, asa imi spune! :))) Si erau bine facute hamsiile?

Anonim spunea...

BA! Te ia mama dracilor daca la anu in iunie nu vii cu noi in bulgarska-ta-ta! S-a-nteles?

Anonim spunea...

Ce mai FACI?
SUNT CEAUSESCU!
ADICA MADA.
NEPOATA TA.
CE MAI FACI? IMI PLACE CE FACI TU AICI.
MI-A ZIS MANA DE EL. O SA TE MAI URMARESC.
PUP-O SI PE MADA.
PA

Anonim spunea...

Ce mai FACI?
SUNT CATHY!
ADICA EU.
TATI TAU.
CE MAI FACI?(ADICA LASA). NU IMI PLACE CE FACI TU AICI.
NU MI-A ZIS NIMENI DE EL. NU O SA TE MAI URMARESC.
PUP-O SI PE MAMI TAU
PA