duminică, 17 august 2008

Pastila de duminica


Este duminica-seara si o saptamana care pentru mine a inceput cum nu se poate mai prost (am revenit la munca dupa doua saptamani de concediu) e pe cale sa se incheie.
Din tot ce-am citit prin presa in ultimele zile, un lucru mi-a atras in mod deosebit atentia si ma face sa inaugurez o rubrica menita a-mi aduce faima binemeritata in spatiul virtual (glumesc, of course).


O "Pasarica" sigura

Prima "victima" este ilustra analfabeta proclamata de cotcarii presei autohtone "regina porno". Departe de a fi o starleta, Alina Plugaru tanjeste dupa reclama gratuita precum Filip dupa berea Fuborg si nu scapa niciun moment prilejul de a se face remarcata. Mai nou, si-a asigurat "pasarica", obiectul muncii sale fiind evaluat, daca lui Florescu nu-i joaca feste memoria, la un milion de galbeni europeni. Astfel, mult prea blonda Alinuta plateste lunar 8.300 de euroi pentru a beneficia de incredibila asigurare. Nu de alta, dar cand nu va mai face fata, si nici spate, veniturile vor scadea considerabil. Si Doamne-fereste sa ajunga zeita sa faca trotuarul pentru un codru de paine. Pai n-ar fi mai mare rasul?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nego says: Pai uite d-asta, Florescule, sunt eu suparat pe tine. In loc sa le lasi pe fetele noastre de aur la loc de cinste, ai pus-o, scuze, "ai plasat-o", pe aceasta...purtatoare de sani, probabil siliconatzi, in capu la pagina. De asta nu are ursul coada :P
Un mesaj pt d-soara: sictir bagaboanto!

Alex Florescu spunea...

pai da, leutule, dar daca mi-a venit ideea acum, pe seara, ce pot sa fac? sa nu dau frau liber neuronilor care si-asa-mi impovareaza cutia craniana?

Alin spunea...

nu cred ca are silicoane, ca, din ce stiu eu, siliconu` ti le face misto. :)). ideea e una singura: fiecare faci bani cu ce poate. unii cu capu`, altii cu putza.