luni, 25 august 2008

Pastila de duminica

... apare, din motive tehnice, luni. Multumim RDS pentru ca Florescu nu mai are net acasa de 6 zile. Multumim furtunii care a intrerupt transmisia meciului Vaslui - CFR Cluj, multumim, nu in ultimul rand, soferilor care nu stiu sa-si stapaneasca bolizii.

Am calutu meu, sunt criminal!

"Sofer tanar, 32 de ani, posesor permis categoria B, posesor ferrari, posesor multi caluti sub capota, posesor prietena fidela, posesor conturi bancare, afaceri si locuinta de lux, caut posibila victima accident de circulatie. Mentionez ca sunt un fan al curselor peste linii de tramvai si al fugii de la locul accidentelor. Cei interesati, rog a ma contacta peste 5 ani, cand voi iesi de la mititica. Daca vor reusi prostii care-mi plang ultima victima sa se lupte cu cardurile mele."

Da, a omorat un tanar saptamana trecuta. Client fidel al sectiilor de politie, unde a mai dat declaratii referitoare la alte accidente produse de el, monstrul din Timisoara a mai lovit o data. De data asta, fulgerator. A murit un om. Conteaza? NU. Va sta "pana la 5 ani" dupa gratii. Conteaza? DA. Si eu as vrea sa-l calc pe Geoana, si nu oricum, ci chiar pe trecere. Daca as lua doar 5 ani. Inca o data, justitia isi va face datoria, asa cum ne-a obisnuit. Un criminal nu va plati mai nimic pentru ca a lasat o familie indurerata. Suna patetic, dar chiar asa e! Mi-ar placea mai mult sa fie adusa iar in prim-plan sintagma "ochi pentru ochi". Tribal, dar eficient. Mi-ar placea sa nu conteze banii, pozitia in societate si gastile. Mi-ar placea sa moara dracu' toti nemernicii de teapa neanderthalianului de mai sus. Sa-i planga si pe ei cineva. Cu lacrimi amare. Sa se cheme unul pe altul spre raul Stix, si acolo sa nu aiba niciun ban de aur pentru Cheiron. Sa lase in urma doar jale si suferinta pentru neamurile lor de cioflingari si pentru parintii care i-au invatat ca daca ai bani poti sa cumperi "falsa dreptate".
Sa putreziti in iad 10.000 de ani, otrepelor! Si voi si cei care va acopera, va tin in brate si va cocolosesc atunci cand nu ati merita decat plutonul de executie!

5 comentarii:

Alexandru-Florentin Popescu spunea...

Paraziții: "Cum fac să mut și eu zebra aia dacă mierlesc un fraier?". Cam sensibil subiectu', cam superficial tonul... Dar, asta e, domnește încă legea junglei, doar că legile se învârt în jurul banilor. Odată, când nu o să mai suport nici eu, te scot la o bere.
Poate luăm și mașinile ;)

Alin spunea...

dedicatie pentru astia... tot Parazitii, evident: De ziua ta!

Anonim spunea...

Tot respectul! M-a uns la inima postul!

Anonim spunea...

Sa-l execute prin calcare cu Trabantul. Asa o sa se chinuie mai mult.

radubogdan2oo9@yahoo.com spunea...

Terorizare pana la adanci batraneti, asta ar fi cel mai corect :P:):)