luni, 10 noiembrie 2008

Frustrari de weekend

Zgomotul rotilor de tren invartindu-se haotic pe niste sine ruginite nu a putut acoperi aseara fundalul sonor asigurat de firma-fantoma ce a distribuit petarde si pocnitori sub Grant. Nu au fost brichete, drept urmare nu s-a mai dat stingerea inainte de timp. S-a mai auzit decat fosforul betelor de chibrit scartaind apasator, intr-un sincron perfect cu mult asteptatele injuraturi la adresa lui Mirel.

Suntem obisnuiti cu obscenul, cautam mizeria cu orice pret. Fanii tabloidelor se inghesuie pe stadioane, pregatiti sa dea frau liber in cateva ore, intr-un weekend muribund, frustrarilor adunate de-a lungul unei saptamani nenorocite. Daca ar emigra in Anglia doar un sfert din asa-zisii ultrasi autohtoni, ar transforma in doar o vizita pe Anfield coplesitorul “You’ll never walk alone” in “You’ll never fuck alone”.

Oare ce a primat aseara? Fotbalul sau primatele? Inconjurati de ura, de rautate, de vulgaritate si de incultura, cei ce, teoretic, ar fi trebuit sa detina rolul principal au fost pusi in umbra de “marii coregrafi” ai tribunelor. Cand bannerele rasiste iau locul unul tackling, cand o injuratura este strigata cu patos pe mii de voci de jumatate de stadion mai ceva ca bucuria unui gol de la centrul terenului, cand “m..e” si “va f…em” devin mai populare si mai mediatizate ca aplauzele la intrarea echipelor pe gazon, atunci ne indreptam cu pasi repezi spre trecutul preistoric. Pentru ca unor precambrieni trogloditi li se permite sa-si bata joc de noi, restul. Cei multi. Care contam. Care vrem sa ne mai bucuram de fotbal. Care injuram zilnic, dar nu facem un modus vivendi din asta. Care nu vrem sa fim “f..uti” de o mana de cercopiteci cu patru clase, pusti acneici sau intelectuali fara teluri ce-si varsa naduful vietii lor frustrante in cadru organizat.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bun tata, bun.

Anonim spunea...

Dar … te rog, poftim i-a loc odată pe scaun, nu mai fi o târfă şi vorbeşte odată. Uite, poftim o ţigară, uite ciocolată să mănânci. Vorbeşte!, nu mai făcea pe nevinovată. Eşti o ticăloasă, ştiai!? Ţi-am spus de atâtea ori că sunt cu tine pentru că te iubesc, dar că dacă îmi greşeşti, plăteşti. De ce plângi?”, întrebă dl. a.k.a pe d-na C. „Ştii, pentru tot ce ai făcut vei plăti, cumva, cândva. Ţi-am explicat ultima oară când ne-am împăcat că dacă îmi mai sfâşii sufletul în zeci de bucăţi şi îmi vei înfige în inimă un pumnal, îţi voi rupe capul. Te-am iertat de prea multe ori!, continuă dl. a.k.a, cu ochii mânjiţi de duhoarea lacrimilor. Nu încerca să mă mai strângi în braţe că nu semeni decât cu o prostituată care vrea să-i plătesc, fără să fac sex cu ea. Nu îmi mai spune vorbe false de iubire, nu mai lăcrima, că lacrimile tale nu mai au nici un efect asupra mea, sunt doar nişte minciuni lichide”. D-na C., speriată, spuse că „nu–i aşa că nu îmi faci nimic?, eu te iubesc”.„DE DATA ASTA TE ÎNŞELI, urlă dl. În momentul în care te-am ales pe tine am pus ca prostul punct zilelor mele cu soare şi am intrat într-o ploaie de noroi. Pe prietenele tale şi pe ai tăi, am boală, poate chiar o să am grijă şi de ele. Eu proaste până să le văd pe ele nu mai văzusem. Şi ele şi tu aţi întins coarda de multe ori, acum a venit clipa să vă arunc şi eu pisica moartă în curtea voastră. Nu mai plânge chiar dacă vorbele mele dor, nu te mai mira că eu nu ştiu să iert, nu-mi stă în fire. De acum înainte o să te alint cu nişte bucăţi de palme. Te las să pleci, însă într-un stil de divorţ sicilian, pentru că tu eşti vinovată, tu m-ai înşelat!!!”.Dl. a.k.a ştia că fusese înşelat. Însă, nu asta îl durea neapărat. Nu asta îl deranja neapărat. Faptul că se simţise umilit în momentul în care aflase. Faptul că avusese încredere în d-na. C., în jurămintele ei, de genul „te iubesc, nu voi lăsa pe nimeni să mi te fure”. Tocmai de asta îi plăcea divorţurile siciliene după ce el fusese înşelat. În mafia siciliană, dacă bărbatul este înşelat şi află despre acest fapt, se consideră că este dezonorat. Atunci el trebuie să-şi recupereze onoarea, fie prin uciderea ei sau a amantului, fie prin alungarea ei cât mai departe de Italia. Din fericire pentru d-na C., dl. a.k.a nu era niciodată în stare să ucidă, chiar de era şi el un mafiot, mai mic ce-i drept. În schimb, a bătut-o pe d-na C. până când a lăsat lată jos şi a venit salvarea să o ia. În plus, probabil ca bonus, aceasta a promis că va avea grijă ca fiecare bărbat pe care îl va mai avea să o părăsească, indiferent de metoda pe care o va uzita.

Ştia că singurătatea este un bun tovarăş, dar care în acelaşi timp te distruge. Iar asta urmărea, să o distrugă pe d-na C.
daca iti place o corcitura de muntean-moldovean, ce de doi ani sta in BV te invita pe barbieru.tk si poet2detinut2curvar.wordpress.com

Iulian Enache spunea...

Esti bun ba, te luam la Nationala.

Adi spunea...

E aiurea sa fii trezit de dimineata.

securitate it
Adrian Tanase
cik
blog
funny video