miercuri, 7 mai 2008

Cum ne-a stricat Antena1 ziua barbatului

Am aflat din surse sigure ca domnul Voiculescu manifesta un interes deosebit in falimentarea producatorului de bere ce a initiat campania destinata crearii atat de mult asteptatei zile a barbatului.

Dovada de necontestat este aici:



Altfel nu-mi pot explica de ce la o ora de maxima audienta, intr-o emisiune ce se dorea a fi destinata barbatilor, este invitat un asemenea specimen, pe cale de disparitie, ce-i drept, care sa ne impartaseasca povestea ei de iubire! Nici pana acum retinele mele suave nu si-au revenit din show-ul grotesc la care au fost nevoite sa ia parte. Mentionez ca sunt posesor de ochelari, si probabil ca dipotriile mi s-au modificat odata cu urmarirea acestei mostre de senzualitate elefantina, lascivitate rinocereasca, a celei ce se intituleaza Nikita! Drept pentru care voi actiona Antena1 in judecata, pentru a-mi putea achizitiona o noua pereche de ochelari.
Sa zicem ca as fi acceptat, in emisunea respectiva, cel mult o Alina Plugaru, care sa ne arate cum poate ea sa se iubeasca in fel si chip cu numerosi barbati! As fi adus pentru inceput 83. Apoi, daca termina, as fi chemat si din public cativa, pe care i-as fi ales prin tragere la sorti, si le-as fi oferit si un six-pack. Macar sa vina la pachet promotia. Un numar cu Plugaru si o bere de ZIUA BARBATULUI. In bicisnicia mea, cred ca ar fi fost mai decent, mai ales la o ora de maxima audienta, decat un hipopotam etalandu-si nurii. Si vocea. Care voce? Cum care? Hahaiala. Aaaaaa... deci asa!
Va las sa va stricati ochii si voi, urandu-va "vizionare neplacuta", si un sincer si calduros "La Multi Ani", voua, barbatilor inselati de Voiculescu!
P.S.: actul de flatulenta la un dineu cu invitati de marca, sau in direct la un show televizat, in cadrul unei campanii de strangere de fonduri pentru copiii sarmani din satele Romaniei ar fi mai de bun gust decat prezenta ilustrei poete/actrite/artiste/creatoare de migrene in media.
P.S.2: Pana si uraganul din Myanmar s-a declarat oripilat de vocea dizgratioasei Nikita si a promis ca se va retrage, si va plati si daune pentru nenorocirile provocate. A spus ca urmatoarea lui tinta va fi blonda platinata, cu voce de barbat si un singur neuron ce sufera de Tourette.

7 comentarii:

Anonim spunea...

sincer, mie mi se pare cea mai mare tampenie Ziua barbatului. care-i ideea? o am mai mare pe 5 mai? sunt mai frumos? ma ard cu 3 blonde deodata? prostii.

Alex Florescu spunea...

Si mie mi-e indiferenta, oricum n-o sa-mi ia nevasta martisoare. Dar cum balena alba pufoasa Nikita a fost invitata intr-o emisiune cu tema "ziua barbatului", nu puteam sa nu mentionez si lucrul asta, nu, aline?

Anonim spunea...

bai florescule fa-ti ba site cu fundal alb in kilu' meu ca n-ai murit deja - zici ca-i necroblog. ma dor ochii cand citesc. mai bine te faceai redactor in loc de dtp-ist ca ai ceva talent la papagal. dar esti ofticos ca... orban cand pierde scaunul de primar cu gandu' la fct-ia de preshedinte. nu se face ba florescule sa-i speli chilotzii lui Horea sa curga jegul pe tot internetul. daca ai ceva cu el da-i in bot ca un barbat adevarat. daca i-ai dat deja inseamna ca te-ai racorit si ca mai pastrezi urme de alune sau ciocolatzi sau zeama de varza de dare de ura. si nu se face sa pastrezi urme... sunt lucruri mult mai importante in viatza

Alex Florescu spunea...

@fantoma: iti dau dreptate!
si o sa si schimb fundalu'

Anonim spunea...

apreciez efortul cu fundalul. much bietter. apreciez si expresia "doua degete (mijlocii)" asta deja e licentza poetica. mai ales pt aia care merita mai mult de doua... d-aia zic ca nu te concentrezi pe ce trebuie... lasa darele de ura si da-i in sorgintzile ma-sii pe mancatorii de ficatzi de om si pe aia care se uita la filme indiene cu vandame rajcapoor tunaru cu razzzzzzbbbbbunnnnnnnnaaarrrrrreeee frrraaattte. nu vezi ca pute tzara...? sa nu ne scoboram la nivel de aia pe care ii aratam cu deshtu' (mijlociu) ca ne irosim talentu'... pe tarfe

Alex Florescu spunea...

ma bucur ca apreciezi efortul cu fantoma. pacat ca nu stiu cu cine stau de vorba. sa stiu cui ii dau o bere, doo bere ca mi-a dat impulsul sa schimb culoarea fundalului!

Unknown spunea...

Ziua internationala a barbatilor este deja de 10 ani din 1999 fondata in Trinidad si Tobago si se serbeaza in ziua de azi in aproximativ 15 tari, mai multe detalii referitor la aceasta zi le puteti gasi pe site-ul global pentru extinderea acestei sarbatori

mensday.ws