joi, 29 mai 2008

Frustrari


"Noua colectie de astenii de vara, sezonul 2008, acum la cel mai mic pret din Romania"

De cand cu zilele toride de mai, mai acre si greu de suportat si decat ciresele care apar in aceeasi perioada, pe Florescu au inceput sa-l napadeasca ganduri sumbre, vecine cu paranoia.

Florescu a lovit putin masina (tinde sa devina un laitmotiv in spatiul meu virtual). Oare sunt un sofer prost sau doar n-am fost atent o fractiune de secunda? Imi place sa cred ca buturuga aia nu a fost plantata acolo intamplator, si ca tot universul conspira impotriva mea, incercand sa ma traga in haurile negre ale disperarii!

Florescu a citit (ce greseala) blogul andressei (nu-i de-ajuns ca da de el in ziar cand ii e lumea mai draga, si-i strica toata ziua?). Drept pentru care, vazand numarul de vizite si de comentarii, am devenit si mai frustrat, pentru ca umilele mele randuri nu sunt citite de nimeni. Si ma gandesc oare de ce nu am calcat si eu stramb pe o bordura din Mangalia, sa fac o entorsa si sa mai arunc o postare, cu un titlu senzational, sa citeasca fanii, sa se buluceasca la rand la autografe pe ghipsul (evident roz) pe care as fi putut sa-l port cu deosebita placere cam 4 saptamani? Apropos, Andressa, nu vei juca la Euro pentru ca esti fumeie. Pricepi? Femeia e chestia aia care poarta in pantece un alt pui de om! Noi, betivii, porcii si magarii, jucam folbal, ragaim, bem bere si injuram de cristosi, folosindu-ne scarbavnicul madular la fiecare 5 cuvinte, pentru a ne demonstra barbatia!

Florescu a cumparat azi GSP-ul. Nu-l mai luase de ceva timp! Si, cum Florescu nu a ajuns la munca ieri, a cumparat si ProSportul. Cum poate un tolontan sa se laude ca gazeta rulz? Deja depresia mi se transforma intr-o stare nervoasa, mainile-mi tremura de nervi, firicele rosii mi se preling din nas. Futu-i ketchup-ul masii! Mai zic ceva de cristosi, mai dau o pagina, le pun fata-n fata. Ba tolonate, tot pornosportu-i mai tare, mah! Va da cu sut, sa ma bata vantu daca nu! Bine ca ati schimbat layoutul, tolo. Aveati ceva cat de cat bun in ziar (ar trebui apreciat lucrul asta) si v-a mancat cretu' sa-l aruncati la gunoi! Felicitari, sunteti pilaf!

Florescu se revolta din nou, spumegand de furie si macinat de aceleasi frustrari de la inceputul postarii, cand priveste chioras un alt idol al blogerilor de pretutindeni, si anume zoso, posesor de figuri invers proportionale cu greutatea, comparabile doar cu marimea nasului. Cum mama dracu poti sa scrii fara sa spui ceva? Cum poti sa scrii 50 de posturi pe zi doar pentru ca nu stii sa faci altceva? Cum poti sa postezi trei randuri si sa te numesti scriitor? Aici incerc sa ma cenzurez, dar daca as invoca spiritul lui Petre Tutea, si gur el ar zice ceva de cristosii blogului lui zoso.

Departe de spatiul virtual, Florescu a mancat aseara seminte la scara si a baut bere la greu. Si s-a simtit bine sa nu faca nimic. Pe dracu! Un taran cu Logan a vrut sa parcheze undeva langa masina mea, dar nu mai avea loc. Asa ca s-a urcat pe spatiul verde! Nu de alta, dar tocmai pusesera gazonul baietii de la ADP de vreo saptamana. Needles to say ca taranu' mai era cu un alt taran, ambii cu ochelari de soare la ochi si cashtan Panasoanic din care rasunau acorduri crunte de manele. Florescu le-a zis de Cristosi si lor, le-a luat in falus IF-ul de pe placuta de inmatriculare, si a plecat fericit sa mai sparga o samanta. Niciun taran nu a fost accidentat in acest incident. Semintele nu au fost scuipate pe jos, ci aruncate frumos la cos!
Florescu e frustrat ca nu mai stie ce sa scrie, si nu vrea sa devina redundant! Florescu incheie aici cu mentiunea ca vrea sa-si schimbe numele blogului. Vrea sa devina Andressu si sa scrie despre viata de zi cu zi. Hai fata, facem un mall? bagam un mac? bagam o unghie falsa? un botox? ne tavalim pe mese in banbu? Se impleteste bine cu folbalu!

Daca nu trece starea asta, Florescu se face emokid si se zgarie cu unghiera lu soacra-sa pe antebrat. Sau, mai rau, se arunca in gol de la parter! Cristosii si toti sfintii, stau la 4! Nu-i nimic, cobor pe scari!

8 comentarii:

Anonim spunea...

:)) m-ai facut sa rad. da cu andressa ce-ai avut? poate calca prin redactie si da cu tine de pamant :))))

Alex Florescu spunea...

Dani, de-abia astept sa apara si sa dea cu mine de pamant! Pacat ca n-o sa poata, ca si-a luxat glezna! :))) In Mangalia! Pe o bordura! Halal!

Anonim spunea...

florescule, eşti mare! deşi îmi place mai mult sa-ţi spun rudotel...
andressa e fată de treabă până se apucă de scris fotbal, iar tolo e genial până cumperi tu prosportu :)
în rest, ţăranii să stea la locul lor, că vine andressuţa cu gleznuţa în ghips şi le rupe capul cu metaforele ei
ne vedem, auzim, citim! numai bine!

Alex Florescu spunea...

Iulica, io oricum n-am nimic cu Tolontan omu' sau cu Andressa oama! Pentru gesepeu am io o "afinitate" mai veche. Pur si simplu nu-mi place, nu ma atrage. Cat despre bloagele in care citesc povesti personale din viata de zi cu zi, daca nu au acel ceva care sa te faca sa spui: "e genial" nu merita citite. Din pacate, la Andressa nu am vazut asa ceva. Povestirile cu iz tabloidal, care se impletesc cu o droaie de pilde si zicatori (mama, ce marfa suna) imi provoaca repulsie.
Ne vedem! auzim! citim!
Si mai avem si niste pagini de facut! :))

Anonim spunea...

Florescule n-as fi crezut ca esti atat de profuuuund. Imi place cum scrii, cat despre oama andresa sau cum i-o zice, sincer iti spun ca iti strici ziua, iti bati capul aiurea si cazi in depresie daca o citesti. Vorba e una singura si adevarata: baietii cu berea si fetele cu papusile :)

Alex Florescu spunea...

@deea - nu neaparat baietii cu berea si fetele cu papusile! Lu Florescu ii place si cand fetele se baga la o bere! Nu si cand baietii se joaca papusile, in schimb, mai ales daca-s gonflabile. E chiar emo! Si in depresie nu cad (inca). Astept urmatorul editorial al ei din prosport!

pustiu spunea...

Ba! Io tot n-am inteles. Cine mama dracului e Florescu asta ma?

Anonim spunea...

Bravo Florescule, ma bucur ca am ce citi!

PS: pustiuleeee, parerea mea e ca Florescu e