miercuri, 2 iulie 2008

11

Azi, 2 iulie 2008, anno domini, ProSportul a mai imbatranit cu an. A implinit 11. Nu are rost sa scriu prea multe, pentru ca decat ultimii doi i-am petrecut aici. Nu sunt cel mai in masura sa aduc in prim-plan amintiri, sa ma joc cu imaginile trecutului. S-au schimbat destul de multe si in ultimii doi ani, cei de care s-a bucurat si detepistul Florescu pana acum. Schimbari au tot fost de-a lungul timpului, insa cei vechi pot sa confirme, daca am dreptate, ca exista un numitor comun: grupul in sine! Placerea de a veni la munca in fiecare zi pentru a te certa cu aceiasi oameni cu care vei glumi la o tigara pe hol peste 11 minute. Drogul numit "ziar de sport", care iti arde neuronii mai rau ca iarba fumata de 11 ori pe saptamana, dar te face sa te simti bine. La fel de bine ca Monica Columbeanu in fata virilului Bentley pe care-l conduce nonsalanta si imperturbabila la ore de maxima audienta pentru tabloide. E drog pentru ca te-ntorci la el, chiar daca pleci la dezintoxicare prin alte redactii. Astea sunt si motivele pentru care "11" ne-a prins in priza. Si ne va prinde si 12. Si 25. Ca Iris. Deja vorbesc monosilabic, nu mai sunt capabil sa leg doua propozitii inteligente si inteligibile, drept pentru care pun punct aici. Ma duc sa-mi termin sampania si sa mai iau o felie de tort!
La multi ani noua! ;)

13 comentarii:

Anonim spunea...

mă, tu eşti emo, cumva?:)

Alex Florescu spunea...

sa mor daca ma tai pe antebrat. si nici ganduri sinucigase n-am! :)))

Alin spunea...

hai, la multi ani! nu stiu daca e urare sau blestem pt tine, alex! pentru tricoul ala, iei o editie in plus. :))

Anonim spunea...

la colegii din subredactii nu v-ati gandi nici care...

Alex Florescu spunea...

@alin: nu e blestem, ca-s obisnuit! editie in plus? fara numar! :)))
@cristian from timisoara city: cum sa nu ne gandim, tati? esti culmea!

Anonim spunea...

Maaaa... io cred ca voi v-ati facut tortul din "space cakes" de aia esti asa de avintat.

Multi inainte tata!

Alex Florescu spunea...

merci, merci! marfa rau tortul, nu?

Violatorul Carpatin spunea...

Facare, vezi ca suntem in 2008...

Alex Florescu spunea...

hehehehe. inapoi in viitor 5! :))) Merci, facăre! :))

Anonim spunea...

Dupa revenirea la "tată"... layout-ul s-a imbunătăţit. Dar înca sînt multe greşeli impardonabile. Să nu mai vorbim de varianta onlin.

Mai e mult pînă departe :).

Alin spunea...

pt anonim: e ONLINE, nu ONLIN. :)). apropo, alex, tata, in ziarul de ieri, pe ultima pagina, era scris IFON in loc de IPHONE...

Alex Florescu spunea...

aline, mai exact era: ifon-ul! :))
Dar, daca tinem cont de faptul ca s-a facut in super graba acea pagina, ca de fapt tot suplimentul, nu condamn greseala! Errare humanum est! Eu ma bucur ca a iesit cat de cat bine!

Anonim spunea...

La multi ani si vanzari cat mai mari ;)
Mi-ai oprit si mie tort ? :lol: