miercuri, 16 iulie 2008

Aniversari

Cum Florescu n-a mai scris de vreo saptamana pe blog din varii motive (comoditate, lipsa de timp, diverse probleme care l-au macinat in ultima perioada... asta ca sa evite cea mai simpla si plauzibila explicatie, cea a lipsei de idei) s-a gandit el bine, si a realizat ca ziua de maine are o dubla conotatie. Care Florescu o sa explice ce si cum in randurile de mai jos.

17.07.2005
Robul lui Dumnezeu Florescu si-a unit destinul cu roaba lui Dumnezeu Madalina

Da, dom'le. Maine se implinesc trei ani de cand ma strange rau de tot verigheta (ca prost oi fi sa zic ca mie chiar imi place sa fiu insurat). Mi-am gasit o fata senzationala, pe care nu stiu cum oi fi reusit s-o fac sa mearga in fata altarului cu mine. Probabil farmecul meu personal o fi fost de vina. Evident, ea e jumatatea mea cea buna, care sta langa mine de aproape 9 ani. Si da, imi urez muuulti muulti ani impreuna cu ea. Deocamdata au trecut 3 de la nunta. Felicitarile, masa si dansul, pe sms, www, mms si telepatic, ca voi fi la munca! :)))))

17.07.2006
Florescu a intrat pentru prima oara ca angajat in curtea ProSport

Ca pe 15 fusesem la interviu. Ma sunase Vera. Am facut io ce-am facut, rahatul praf, ca nu stiam de capul meu si nu vazusem un MAC in viata mea, si dupa-amiaza ma suna Vali Zidaru. Discutia a fost ceva de genul: "de cand poti sa-ncepi?" Io: "de oricand". El: "Luni sa fii aici". Si am ajuns luni la ora 14:30 :)) Ce punctualitate, dom'le! Erau acolo Florin (sefu' cel art director), Vera, Vali, Dragos a.k.a. Tweety, Adi cel Chelu', Mona, Bogdan, Mari si un individ cu burta si ochelari, intitulat Mao! Care si el venise in aceeasi zi cu mine. George (Albelda) era in concediu. Cred. Sau prin vreun club, dand din cap pe house. Minimalistu' :))), Asta se intampla la layout, ca dincolo mi-era si jena sa ma uit. Ditai redactia, o groaza de persoane straine, dar totusi cunoscute din ziar, io fiind, la vremea respectiva, cititor fidel. Aaaa... si era mare petrecere, se dadeau beri pe gat, ca se-nsurase Remesila :))) Nu stiu cand a trecut ziua aia, ca eram cam pierdut... Noroc cu Vera, Mona si Bogdan, care erau asezati strategic pe langa mine, si m-au ajutat! Si io i-am tot stresat pana m-am obisnuit cu viata la ProSport! :))) Ce mai tin minte din ziua aia, doua intrebari aproape identice, care mi-au fost adresate de doua persoane, la momente diferite. Alex Catalan: "Leule, mai vii si maine"? si Dan Filoti: "Ia zi, leule, maine te mai vedem pe-aici?". Nu bag mana-n foc ca au sunat chiar asa, dar la cat de pierdut eram, nu am mai retinut decat esentialul. Intrasem in GROAPA CU LEI! :))))


* Tot pe 17.07, Florin si Vera implinesc 4 ani de casnicie. Drept pentru care le urez MUUUULTI INAINTE. Sa fiti la fel de fericiti impreuna ca in prima zi si sa va iubiti la fel de mult. :*

8 comentarii:

Anonim spunea...

Fi-r-ai fericit tata!

Alex Florescu spunea...

sarumana, tati! :*

Anonim spunea...

Ne auzim dupa 10 ani de la casnicie. Atunci sigur o sa fii boier si o sa dai o bere ca patronul :) . Sa fiti fericiti! Si spor la Prosport.

Anonim spunea...

Sa fiti fericiti, frumosi, indragostiti si sanatosi. casa de piatra din partea mea ;)

Alex Florescu spunea...

@ tibi si petrisor: multumesc pentru urari. si voi sa fiti iubiti si fericiti!

Anonim spunea...

hop si eu - la multi ani pentru tot poporul :)

Alin spunea...

o bere n-ai dat si tu la Nicoresti in cinstea evenimentelor. chitraaaaaaaaaaaa!!! :)). La multi ani!

Anonim spunea...

Deci da-te-n cucu meu! Ca sa nu vorbesc urat. Io vreau sa stiu cand apare pastiluta?