joi, 12 iunie 2008

And the winner is....

Vlad Macovei, care cica a dat cotidianul "Cotidianul" pe cotidianul "Evenimentul Zilei". El este, oficial, noul redactor-sef adjunct a lu ziaru' care era reprezentat de o bulina rosie pe vremuri. Bulina rosie nu ar fi trebuit sa ramana? Ca cam asa se pune pe blocurile in pericol de prabusire. Nu o zice Florescu, o zice cifrele, care este!
Care Florescu pe Vlad Macovei nu-l cunoaste, da din poze-asa, individu arata ca la facultate, inainte de examenul de licenta. Unii zice ca la Biznis Standard n-ar fi facut mare branza, ca nu s-ar fi implicat prea mult, altii ca din contra.
Cica vor fi niste schimbari de concept. Auzi, dom'le. Nea Vlad Macovei, aveti grija cu schimbarea asta, ca daca nu intelegeti NOUL concept, n-o sa fiti pe placu' lu domnu redactor-sef. Si e chestii grele-al dreacu' acolo.

Si i-auziti ce frumos zice elvetienii despre numirea asta, care este. Daca ma lasau singur intr-o celula cu sobolani, mucegai pe pereti, si scrijeleam cu unghia in tencuiala ca Arghezi nu reuseam sa concep asa comunicat mirobolant. Partea cu "parcursul carieristic armonios" chiar este de senzatie, deja trec prin fata mea imagini cu niste donsoare purtatoare de ochi oblici la inot sincron sau o gasca de balerine silfide dandu-si cracii peste cap in "Lacul lebedelor". Cam la fel de armonios, nu? Plastic limbajul lu' astia care scrie comunicatele astea, nu? De fapt, n-are cum sa fie plastic, ca plasticu' nu poate fi de lemn. La dracu, devin deja prea putin armonios si nu ma mai citeste lumea!

Va pupa Florescu si va doreste plicitseala placuta mai jos, stimabililor!

COMUNICATU LU RINGIER:

"Vlad Macovei (32) are o experienţă de peste 10 ani în media şi un parcurs carieristic foarte armonios. A debutat în presă ca jurnalist la Monitorul de Iaşi pentru a deveni în mai puţin de doi ani corespondentul pe Bucureşti pentru întreaga reţea. În 1999 s-a alăturat pentru prima dată echipei unui cotidian central imediat după lansarea Ziarului Financiar. Cu o bază solidă în domeniul economic, a devenit în anul 2001 reporter al Secţiei Economice a Evenimentului zilei, unde s-a numărat printre primii jurnalişti români care au acoperit subiecte legate de integrarea în Uniunea Europeană.

În 2004 s-a alăturat echipei Cotidianul ca Editor Business. Bogata sa experienţă jurnalistică, împreună cu abilităţile de leadership demonstrate atât în procesul de integrare a Cotidianului în Grupul Realitatea, cât şi în timpul relansării de succes a ziarului, l-au recomandat pentru funcţia de Redactor Şef Adjunct. Din 2007 a preluat adiţional funcţia de Senior Editor al cotidianului economic Business Standard, unde a avut o contribuţie importantă la lansare şi în implementarea campaniilor post-lansare."

2 comentarii:

Anonim spunea...

E tare vlad. fara shto. el a facut sectia de economic de la cotidianu'. O sa-ti placa de el

Alex Florescu spunea...

tudoricule, io nu am zis ca nu-mi place de el. doar faceam niste comentarii. Am auzit si io ca e cam piesa, asa. Si nush de ce tre sa-mi placa neaparat, ca eu nu mai am treaba cu ringieru'