joi, 5 iunie 2008

Cand "cantaretii" n-au voce...



... fac orice altceva ca sa iasa in evidenta. Ca, de exemplu, AnnaLesko, rusoaica fara pic de talent muzical, dar care inca tine capul de afis doar datorita unduirilor din concerte. O mai stim si pentru ca in viata ei nu a fost capabila sa cante live, ba chiar a fugit cat a putut de cei care incercau s-o faca sa-si arate in direct adevarata fata. Cu toate ca madmoazela sustine sus si tare ca e tare-n "coarde" vocale. Si mai e si pictorita. Cu toate ca o prefer pe unguroaica Symba, care picteaza nud. Si mai zicea ca e si bisexuala. Asta pe vremea cand se iubea cu tanarul Virinel. Pai ma fata, ai stat cu Iri atata timp si n-ai fost in stare sa-l prostesti sa-ti cumpere niste voce? Pacat. Habar n-ai ce ocazie ai ratat. Iti dai seama ca-n viata ta nu vei avea asa ceva?
Revenind, ultima perla a rusoaicei cu un singur neuron a avut loc la Barlad, unde a reusit sa se frece de un copil de vreo 14 ani, pe nume Georgica, si sa-l bage cu capul sub fusta ei. Ce-o fi fost in capul lui, ne imaginam. Ce-o fi de-acum incolo, si asta putem sa facem. Ce-or fi zis parintii? Ma-sa a facut crize si a huiduit, bunica-sa preinfarct, tac'su l-a rugat sa-i zica ce se ascundea sub fustita oligofrenei care se autointituleaza "artista". Oricum, cert e ca noptile ii vor fi mai frumoase si mai umede de-acum inainte. Ce-o fi fost in capul ei, ne intrebam toti. Nimic ziceti? Asa o fi! Incerci sa epatezi, nu zice nimeni nimic, decat, poate: "o taranca frustrata" sau "ete ce face bagaboanta dreacu". Dar sa te folosesti pentru asta de un copil, e clar: locul ei nu e aici, ci undeva intr-o celula, alaturi de patru individe soioase, neepilate, fara dinti, trecute de 38-40 de ani, cu care sa-mparti frateste acelasi dildo. Va fi o femeie in adevaratul sens al cuvantului acolo. Femeia lor. Nu-i problema, oricum micuta rusoaica e bisexuala, n-ar deranja-o! Atata doar sa nu le cante prin parnaie, ca se sperie maimutele.
Fa playback in continuare, papusa!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Georgica va fi complexat pe veci si nu isi va gasi niciodata o femeie perfecta. Lui Georgica ii plac de la acel concert limbile intre picioare, iar din ce am vazut acolo e clar ca Ana iubeste sa supuna barbatii pe acolo doar unde noi, deocamdata visam. Georgica, esti tare, dar as dori sa nu ti-o strambi doar din presiune prea mare exercitata de una dintre cele doua maini. E pacat de tine, dar si de viata ta

Alex Florescu spunea...

Femeia perfecta a lui Georgica o sa fie aia care-l baga sub fusta! :)))

Unknown spunea...

Mah!!! Sa va fie clar: Jiorjik s-a shimtzit ghini.
Chiar daca AnnA il punea sa verifice de unde vine curentul ala care-i salta fustita si intra in microfonie cu bucata aia de lemn in care canta.

Violatorul Carpatin spunea...

Giorgi, sa fac spume daca nu te invidiez.
Florescule, ce conteaza ca n-are voce? Important e sa nu faca microfonie.
Drejane, vreau un status pe tema asta:)

Anonim spunea...

E simpatica fata :lol:

Alex Florescu spunea...

@codrea: sper sa nu fi facut otita micutul georgica!
@violatoru': ba, nu-l invidia, n-ai auzit ca georgica poate sa faca otita? vrei sa faci si tu?
@petrisor: simpatica simpatica, da' daca georgica ar fi fost fimiu, cred ca ori il bateam sa ma bag si io acolo, ori o bateam pe motiv ca mi-l agreseaza!

Iulian Enache spunea...

Ba ia mai terminati cu balciul. Cand aud din astea ma ia cu ameteli: l-a agresat pe saracul copil :O Ati fi vrut voi sa aveti profesoare din astea cand erati la varsta aia si sa va agreseze zilnic :D