vineri, 13 iunie 2008

Las' ca trece!


S-a terminat. 1-1. Oare e bine? Oare e rau? Am castigat un punct sau am pierdut doua? Intrebari fara sens. Am jucat bine. Contestatarii lui Piturca privesc in pamant acum. Conteaza mai putin ca in prima repriza benzile noastre semanau cu o straduta laturalnica de prin periferiile Bucurestiului, noaptea. Nu erau populate decat de baietii dati cu gel. Conteaza mai putin ca Piticu n-a mai fost atomic sau ca Daniel Niculae, in afara de faptul ca s-a lasat strans de gat atunci cand Ovrebo a dictat penalty, n-a facut nimic. Nimic util. Putea sa faca infarct, de exemplu. Ar fi fost mai util. Sau sa-si fractureze nasul, arcada, sau mai stiu eu ce. Ca Radoi. Care va rata Euro. Cat a jucat, a fost impecabil. Dupa iesirea lui, s-au vazut si mici scapari. Una peste alta, s-a jucat frumos. Sa mai zica Raducioiu ca jucam urat! Nu zic nimic despre Mutu, ca a dat gol. L-am injurat, recunosc, cand a ratat 11 metri. Eu si inca 22 de meleoane de romani neaosi! L-am injurat si pe Tamas cand a dat o chifla si l-a lasat pe Panucci sa egaleze. Si Panucci a vrut sa se revanseze. Ne-a dat pe tava "11" m. Ii multumim, dar n-avem nevoie de cadouri de la macaronari. Si Mutu a gandit la fel. Si dup-aia a-nceput sa planga. Mai binea accepta ciocolatica si acum eram in sferturi. N-a fost sa fie, dar inca speram.
Nu-i nimic, se poate. Olanda o sa bata Franta si gata. Suntem ca si calificati. Visez. Am voie. Sau poate ca nu? Oricum, am jucat bine. Prea bine pentru italieni, prea prost pentru carcotasi.

Dar daca batea Dica penalty-ul?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da, eu zic ca am iesit EXTREM de bine din partida cu Italia. Gandeste-te cu cu ce sanse am plecat.

Alex Florescu spunea...

am iesit foarte bine! mai putin accidentarea lui radoi si cartonasul galben al lui goian

Anonim spunea...

Campioniiiiiiiiiiiii, campioniiiiiiiiiiiii, ole, ole, ole!!!! Si uite asa redevenim mandri ca suntem ROMANI! A ratat Mutu acum, dar batem Olanda si le trimitem acasa pe finalistele Mondialul de acum 2 ani. Ieri a fost cel mai bun meci al Romaniei din ultimii...multi ani. Am avut coaie, aia e. Daca le aveam si cu Franta...Dar nu mai conteaza. Pe ei, pe mama lor. Cum care a lor? A olandezilor!

Anonim spunea...

Spune-le alora de la Prosport sa angajeze 2 oameni sa debaraseze buturugile. :lol:

Alex Florescu spunea...

looooool