sâmbătă, 7 iunie 2008

Hai, leilor

Sambata, 7 iunie! Alt weekend la munca, alta zi dominata de haos! Da' macar de azi, timp de o aproape o luna, o sa avem parte si de spectacol. Gata cu maimutarelile din Liga I, gata cu valize, brichete, becalioti, muresani, coposi, taheri, turci, borci si alte figuri proeminente ale mirificului nostru campionat. Politica trece pe planul secund, localele nici nu mai conteaza. Mai intereseaza pe cineva ca Adrian copiluminune e consilier? Nici pe ma-sa probabil. Dac-o mai trai. Daca nu, Dumnezeu s-o odihneasca!

De azi mancam Euro pe paine. De azi, le tinem pumnii stransi baietilor nostri. De azi, ne ignoram nevestele. De azi, bem bere. Multa bere. Si mancam seminte. Si injuram de toti sfintii la ratari, si sarim in sus la goluri spectaculoase.

De azi vrem sa avem si o "generatie de platina". Eu cred. Voi credeti? Ei cred? Piturca vrea. Si poate. Cica a stabilit si primul "11" pentru meciul cu Franta. Una dintre suprizele pe care "Satana" i-o pregateste lui Domenech este titularizarea lui Daniel Niculae, preferat in locul lui Marica. S-ar parea ca si Nicolita i-a luat fata lui Florentin Petre.

Si uite-asa a desenat pe tabla Piti titularii: Lobont - Contra, Tamas, Goian, Rat - Chivu, Radoi - Nicolita, Cocis, Mutu - Daniel Niculae. Chiar o juca 4-2-3-1?

Si Raymond Domenech a stabilit formatia pe care o va folosi in meciul cu tricolorii: Coupet - Clerc, Boumsong, Gallas, Evra - Ribery, Makelele, Toulalan, Malouda - Henry, Benzema.

Credeti ca au vreo sansa in fata noastra? :))
Vedem luni, de la 19:00.

8 comentarii:

Anonim spunea...

ai vazut la casele de pariuri la ce cota suntem? Dupa Austria :lol:

Anonim spunea...

........Nu trecem de grupe. Parerea mea

Alex Florescu spunea...

io zic ca trecem. parerea mea. :)

Anonim spunea...

Pariu pe-o bere ca nu trecem ? :lol:

Alex Florescu spunea...

pariu!

Anonim spunea...

Franta - Romania 2-0

Alex Florescu spunea...

@g: Franta-Romania 1-2

Anonim spunea...

Franta - Romania 0 - 0 (lol)