vineri, 27 iunie 2008

Senzational. Incredibil. Incendiar. Florescu in direct

"O profesoara de franceza a facut sex cu sotul sau".

Asta titreaza tabloidele noastre aflate in permanenta in cautare de senzational mai abitir chiar si decat Dorulet, homeless-ul de pe strada mea, in gunoaie.

Pai bine, duduie, cum ti-ai permis dumneata, in calitate de profesoara de limba straina care esti, sa faci asemenea fapte josnice in spatiul tau privat, cu sotul tau? Chiar asa? Pe patul tau si pe muzica ta? Mai da-o-n.... Si te-ai mai si filmat. Halal profesoara. Sa se sesizeze CNA-ul, sa se sesizeze administratia blocului, sa se sesizeze Parlamentul, Guvernul, CEDO, NATO, UE, KFOR-ul, DNA-ul, PNA-ul si ministerele. Ardeti pe rug vipera, vrajitoarea care s-a filmat cand facea sex salbatic cu propriul sot. La carcera cu ea, la galere, in ocna. Lapidati-o, biciuiti-o, trageti-o pe roata, ca pe Horea, Closca si Crisan. S-o supunem oprobiului public.

Cam asa se vrea privita o asemenea stire deloc senzationala. Asa-zisii redactori inventeaza senzationalul, fac din cacat nu bici, ci un cacat si mai imputit. Deontologie profesionala? ZERO. Demnitate umana? Nimic! Caracter? A fost candva. In schimb, ipocrizie, falsitate, nimicnicie si mizerie, da. Din plin. Avem. Ca sa fiu scurt, la obiect, si porcos, Spun atat: pai ba, hahalelrelor care sunteti hahalere, voi care scrieti asa ceva, nu faceti sex ma? Nu stiti cum arata o pasarica? Sau voi nu prestati decat cu amantele, precuviosilor? Ce este atat de senzational in faptul ca femeia s-a simtit bine daca s-a filmat in timp ce o facea cu sotul ei? SOTUL EI ba oligofrenilor, nu unu de pe strada. Si au facut-o in casa lor ba perversilor, in patul lor ba voyeuristilor. Preacuviosilor, sa tineti bine minte un lucru: Spatiul privat e spatiu privat. Si niciun cintezoi care canta fals, asa, ca voi, nu are dreptul sa-l invadeze. Fiecare e liber sa faca ce vrea, fara sa ii guite o sleahta de godaci ca voi la usa. In nimicnicia voastra, calcati pe cadavre. Pentru o stire asa-zis senzationala va vindeti si curul. CURVELOR. Sunteti mai catolici decat papa? Rositi cand vedeti un san? Va imbujorati ca un pusti ajuns la pubertate cand vede un colt de "Hustler" tavalit de tac'su cu o noapte inainte in veceu? Otrepelor, asta nu e o stire. Asta e adevarata voastra fata. In locul profesoarei, acum deja cei care au scris articolul erau in spital si eu, probabil, la puscarie. Cu Alex Radulescu. Nu ma plictiseam, jucam tabinet si va citeam in continuare. Fara maini mai puteti sa scrieti? Fara creier se pare ca da! ;)
Mult succes in continuare, fetite mici si neprihanite!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Eu o condamn doar pentru prostie. Cum să fii atît de idioată să-ţi pui filmele şi pozele în share-ul de DC++?

Anonim spunea...

bun post!

Anonim spunea...

ideea e ca o profesoara nu ar trebui sa apara pe net cum a aparut aia. tre sa fii mare imbecile sa-ti pui pozele pe odc. poate fi acuzata de faptul asta, nu pentru ca s-a futut. iti dai seama, marea stire a presei...

Anonim spunea...

Tat, se poate si mai rau: sa citesti despre faza asta si in dilema veche.

Anonim spunea...

Io stiu pe unu care a detepizat pagina din libertatea in care a aparut cacatu asta de stire. Si mai stiu pe unii care cautau frenetici pe net filmuletul ca sa poata sa dea pozele fara blur. Ce vrei ba, niste tarani!

Alex Florescu spunea...

stii tu ba pe unu, sa mor io? stii tu pa unu? oare ce animal da detepist d-acolo putea swa detepizeze pagina, ca doi e mai cu capu p-acolo, nu?

Anonim spunea...

Ce sa-i faci tati daca nu stii cu cin' te-nsori sau maritzi? Probabil oligofrenul de barbacsu i-a pus pozele si filmele pe net si de-aici maarele scandal. In rest suntem liberi sa facem ce vrem in casa noastra, in patul nostru, pe podea, pe balcon sau pe masa de la bucatarie, cu camere sau fara. Insa asigura-te ca magariile alea raman strict in casa! Nu reusesti, te vezi pe net. E greu sa ai incredere in oameni, chiar si in cei cu care ti-ai pus pirostriile.