duminică, 15 iunie 2008

Si eu am fost furat!

Ne miram ca romanii sunt huliti in Italia. Ne miram ca macaronarii mai au putin si ii dau pe usa din dos afara din "Cizma" pe toti "Mailatii" cu pasaport romanesc. Ne miram degeaba. Hotul romanesc neaos nu e asa departe. E printre noi. E foarte aproape. E unul cu care te saluti in fiecare zi, e unul pe care il vezi zi de zi pe holuri, la fumoar, la pisoarul vecin cu cel unde tu te eliberezi satisfacut de berea bauta cu o seara inainte. Hotul romanesc e pretutindeni. Hotul romanesc iti ia telefoanele si nu are bunul simt macar sa lase undeva la vedere cartelele pe care tu aveai salvate o groaza de numere. Hotul romanesc iti desface sertarul de la birou si iti fura o cana si-o ciocolata inceputa. Hotul romanesc iti fura mobilul de pe birou si la cateva zile dupa iti fura si incarcatorul. Hotul romanesc e cu tupeu. Hotul romanesc e cu muia!
Si Florescu a fost furat! Hotul romanesc a lovit si azi! M-a usurat de doua telefoane. Sa le stapaneasca sanatos. Probabil le va vinde sa-si cumpere bilet de avion pe ruta Bucuresti - Roma. Sa reintregeasca marea familie de ciorditori!
Ii urez drum bun! Dar incarcatoarele nici de-al dracu nu i le dau!

13 comentarii:

Bogdan Draghia spunea...

Hai te rog eu, da-i si incarcatoarele... nu fii rau...

Alex Florescu spunea...

nici de-al dracu, bogdane, nici de-al dracu! :))) poate la schimb cu cartelele!

Anonim spunea...

ce te plangi mah de 2 telefoane? mie mi-au furat o ... sampanie!!!! :))). sa-i stea in gat. as avea eu vreo 2 suspecti. dar ti-i zic la o bere.

Anonim spunea...

N-ai cu cine tata, nejte tarani

Alex Florescu spunea...

@alin: pai ce sampanie aveai buey acesta? din ce tara era adusa? ha?
@ copacu: o sa ma uit daca au icre negre! :)))

Anonim spunea...

din tzara lui albelda. era aia de ne-a facut cinste de sfantu` albelda. sau gheorghe. si dusa a fost, duce-i-s-ar ochiu` stang in groapa aluia de a luat-o...

Alex Florescu spunea...

aaaaaaaaa. belea, belea. da io tot plang dupa cartelele mele!

Anonim spunea...

Ba baiatule. Nu-i vina nimanui ca nu le tii la tine. Nu hotii-s de vina in tara asta, ci gutzanii neatenti ca tine. Si nesimtiti. La ce sa-ti suport io ringtonurile ba baiatule? Vezi ca s-ar putea sa-ti gasesti telefoanele aruncate sub fereastra redactiei. Nu e furt, scapare de stress se cheama :P (publica asta pe blog sa vada toata lumea cat de indolent esti)

Alex Florescu spunea...

bine ba baiatule! :)):)) te cred pe cuvant!

catalin anton spunea...

dar unde ti le-a furat frate? in autobus, pe strada sau in ... redactie? nu vreau sa-mi spui ca ultima varianta e cea buna.

Alex Florescu spunea...

cataline, din pacate ultima varianta e cea mai apropiata de adevar. nu era chiar in redactie, ci pe langa. Mai exact, la locul de fumat!

Anonim spunea...

bre, pe cand eram la pipera, mi s-a furat un iaurt din frigider. si cineva mi-a zis ca hotzul e un sofer cu barba. mai multe de atat nu pot sa zic. :D

Anonim spunea...

Si mie mi s-a furat un redbuul din frigiderul ala, ca sa nu mai amintesc de iaurtul meu cu fructe. Bai nene in ce mizerie de tzara traim :| Mizerii de oameni!